Plenaire sprekers

Dagvoorzitter Kim Coppes

Kim studeerde af aan de faculteit Theater en Drama van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Daarna volgde ze opleidingen in communicatie en journalistiek. Zo combineerde ze meteen vanaf het begin haar werk op de planken met debatten, trainingen en bedrijfstheaterprogramma’s en zocht ze werkelijke interactie met het publiek. Nu is ze veelgevraagd dagvoorzitter, debatleider, interviewer en trainer communicatie-en gesprekstechnieken. Al die functies gebruikt ze graag door elkaar, want improviseren ligt haar.

Daan Quakernaat

Quakernaat (1966) is spreker van beroep. Hij studeerde Cognitieve Kunstmatige Intelligentie aan de faculteit der Wijsbegeerte, Universiteit Utrecht. Sindsdien is hij op zoek naar de balans tussen mens en machine, tussen angst en controle, tussen passie en structuur. 
Daan startte zijn carrière als zelfstandig IT-adviseur en werkte later als trainer bij Media Plaza. Sindsdien wijdt hij zich volledig aan zijn huidige activiteiten als spreker. Hij is een echte performer, met als kenmerken een vrije presenteerstijl, enthousiasme en humor.

Cabaretier Viggo Waas

Viggo Waas is cabaretier, acteur, schrijver, zanger en televisieprogrammamaker. Hij is bekend geworden door zijn hilarische imitaties van Johan Cruijff en optredens bij het programma Kopspijkers. Voorafgaand aan deze carrière was Viggo van zijn achtste tot zijn vierentwintigste een veelbelovend voetballer van Ajax. Viggo schopte het nooit verder dan het tweede team, een gemiste kans zou je zeggen. Echter heeft hij dit omgezet naar de start van zijn succesvolle carrière in onder andere het theater. 

 

 

 

Meld u aan voor het digitaal magazine

Altijd op de hoogte van het laatste zwerfafvalnieuws.