Plenaire sprekers

Dagvoorzitter Kim Coppes

Kim studeerde af aan de faculteit Theater en Drama van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Daarna volgde ze opleidingen in communicatie en journalistiek. Zo combineerde ze meteen vanaf het begin haar werk op de planken met debatten, trainingen en bedrijfstheaterprogramma’s en zocht ze werkelijke interactie met het publiek. Nu is ze veelgevraagd dagvoorzitter, debatleider, interviewer en trainer communicatie-en gesprekstechnieken. Al die functies gebruikt ze graag door elkaar, want improviseren ligt haar.

Daan Quakernaat: Ga kathedralen bouwen?

Quakernaat (1966) is spreker van beroep. Hij studeerde Cognitieve Kunstmatige Intelligentie aan de faculteit der Wijsbegeerte, Universiteit Utrecht. Sindsdien is hij op zoek naar de balans tussen mens en machine, tussen angst en controle, tussen passie en structuur. 
Daan startte zijn carrière als zelfstandig IT-adviseur en werkte later als trainer bij Media Plaza. Sindsdien wijdt hij zich volledig aan zijn huidige activiteiten als spreker. Hij is een echte performer, met als kenmerken een vrije presenteerstijl, enthousiasme en humor.

Cabaretier Peter Heerschop

Peter Heerschop is cabaretier, programmamaker, acteur en schrijver. Hij studeerde af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding waarna hij veertien jaar gymles heeft gegeven. Op dit moment geeft Peter wederom een aantal avonden per week gymles aan de excellente studenten van de ALO.
Eind jaren tachtig richtte hij samen met Joep van Deudekom, Viggo Waas en Eddie B. Wahr NUHR op. Met NUHR haalde Peter in 1987, zonder enige voorbereiding, de finale van Camaretten. Hij was onder andere actief in de programma’s als ‘Ik hou van Holland’, ‘De Vrienden van Van Swieten’ en ‘Volgende week’. Peter Heerschop presenteert elke vrijdag ‘Lieve Marianne’ bij ‘Evers Staat Op’.

 

 

 

Meld u aan voor het digitaal magazine

Altijd op de hoogte van het laatste zwerfafvalnieuws.